Belépés Regisztáció
Kosár Jelenleg üres

Szállítás és garancia


A fegyver, hozzá tartozó lövedék, gázspray szállításáról minden esetben a vevőnek kell gondoskodnia!


Kérjük, hogy a garanciára vonatkozó sorainkat figyelmesen olvassa el, hogy a jövőben semmi ne zavarhassa meg személyes és partneri kapcsolatunkat!


GARANCIA

A garanciavállalásról általában:

A fegyver nem tartós fogyasztási cikk, ezért kizárólag a gyártók által biztosított garanciális idő és az általuk támasztott garanciális feltételek érvényesek. A garancia elektromos fegyverek esetében csak a gearbox-ra vonatkozik!

Az ehhez kapcsolódó jogszabály itt található!

A garanciális idő:

Classic Army:   3 hónap a gearboxra, a vásárlás napjától vagy a termék kézhez vételétől számítva. (Hop-Up, tűzváltókar, stb. meghibásodása nem garanciális)

G & G Armament:   ugyanazok a feltételek érvényesek, mint a Classic Army termékek esetében

A Cybergun licencfegyvereire a garanciális idő a vásárlás napjától vagy a termék kézhez vételétől számított 6 hónap.


A garancia érvényesíthetőségének feltételei:

A garanciális javítás feltétele a vásárláskor kapott blokk vagy számla bemutatása, a fegyver és annak minden, gyártó által hozzá csomagolt tartozékának (legyen az akkumulátor, töltő, RED-DOT, hordszíj stb.), az eredeti csomagolásnak, és az MKH kártyának a visszajuttatása . A hiányosan visszahozott vagy visszaküldött fegyverekre a garanciális javítási kötelezettség nem érvényes. (Az esetlegesen felmerülő szállítási költségeket nem áll módunkban átvállalni!)

 

Eladó garanciális kötelezettségvállalása:

Amennyiben a garanciális javítást az eladó által megbízott szakember nem tudja elvégezni, a terméket visszaküldjük gyártóhoz, aki javítja, vagy szükség esetén cseréli. Ez minden esetben a gyártó által támasztott követelmények, eljárás, és határidők követésével és betartásával történik, így annak átfutási ideje is a gyártótól függ. Ez esetenként akár 60 napnál többet is igénybe vehet. Erre az időszakra eladó nem kötelezhető cserefegyver biztosítására.

 

A garanciális kötelezettség nem vonatkozik:
  • a fegyver alkatrészeinek természetes elhasználódására
  • tűzváltókarra, Hop-Up-ra, szánakasztóra, szelepekre, a kihajtható válltámasz sérüléseire, törésére
  • külső burkolati sérülésekre, repedésekre, karcolásokra, törésekre általában
  • minden, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásra
  • a nem megfelelő lőszer, green gas (gáz) vagy/és co2 patron használata miatt felmerülő meghibásodásokra
  • a fegyverhez gyárilag csomagolt akkumulátorra, akkumulátor-töltőre, bárminemű egyéb tartozékokra

A garanciális igény elbírálása minden esetben - csakis az eladó által megbízott szakember véleményére alapozva - eladó által történik, az általa meghozott döntés teljes és végleges.


A nálunk bármilyen formában leadott megrendelésével, az adásvétel létrejöttével Ön kijelenti, hogy megértette és elfogadja az itt megfogalmazott valamennyi, garanciával kapcsolatos tudnivalót és feltételt.